Infantil Bosco 05-06

1.4.06

St Joan Bosco 3 Hospitalense 0 (res. jorn. 23)

Partit bastant seriós contra un equip guerrer i molt molt dur que fins i tot sobrepassava el límit de l'esportivitat. Altre cop millor la segona part que la primera. Partit amb poca història on ells han arribat un parell de cops fent un pal, nosaltres avui sense crear grans ocasions de gol hem aconseguit fer 3.
Setmana que retallem 3 pts a Lloreda, Llèfia i 2 pts a l'Europa que ha empatat sense fer un bon partit contra Brafa, dir que aquest cop l'arbitratge ha estat bastant correcte i no s'arronsat i ha pitat un penalti claríssim a favor de Brafa i ha sigut prou valent d'afegir 3-4 minuts a causa de les constants pèrdues de temps per part dels visitants. No sé cap resultat més però en teoria partits plàcids pels d'adalt.