Infantil Bosco 05-06

18.3.06

St Joan Bosco 2 Lloreda 1 (res. jorn. 21)

Bones!!
Igual que he dit a la xarla que la setmana anterior, podem dir, que per mala sort no vem guanyar aquesta setmana la sort ha estat de cara. Una primera part bastant fluixeta, recordar que ells a la primera part han tingut forces ocasions per adelantar-se, ha donat pas a una segona part de força lluita per part dels dos equips.
Portem dos setmanes fent partits bons contra els "cacos" del grup. Aquesta setmana ens visita un altre, hem de seguir lluitant. Anem a agafar-nos a les poques oportunitats que ens queden!!

Per altra banda sense cap novetat per part dels resultats on cal destacar la victòria del Sant Andreu 7-2 contra el Parc. Brafa va fer el mateix contra el Sant Martí Condal guanyant-lo 2-1, on lo més destacat fou el porter visitant. Recordar que aquesta jornada a descansat un candidat al títol, el Catalonia. El partit entre el Badalona i l'Europa no ha sigut un gran partit. L'equip visitant sense fer gran cosa ha guanyat 1-5, mentre el Badalona no ha donat en cap moment sensació de veritable perill.